Mode/skönhet/stil

Satt och fixade lite bilder på det jag tycker är snyggt, den rockiga stilen såklart!
Röda läppar,sotade ögon och kängor är bara en liten bit på vägen. Att kunna kombinera är inte så svårt,men såklart behöver rock looken inte innebära svart,svart svart och svart.
      

Sotade ögon:
För att sota ögon kan man såklart använda svart ögonskugga eller eyeliner som man suddar ut på ögonlocken och under ögat, men för att få en lite mer "djupare" skuggning kan man använda en mörkbrun skugga istället för svart. Går lika bra, och resultatet blir närstan snyggare.
                                        
Markerade kindben:Rouge,rouge ljuva rouge som kan göra så mycket när den är på ansiktet. Ett knep är att använda en bronzer istället och över det ta lite rouge(gärna i en mörk röd ton). Om man vill se ung ut ska man istället använda ljus rosa färger. För att få den perfekta lystern ska man använda highlights, men såklar så är hemligheten att man kan använda en vanlig ögonskugga med skimmer i och färger som sand,halvgul och vit passar utmärkt.

Ögonbryn:Fyll alltid i dem! Markerande ögonbryn lyfter upp ansiktet och föryngrar dem. Använd penna eller skugga(Viva la diva har tre olika skuggor för 50 kr) Om man vill vara sparsam går vanlig ögonskugga lika bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0