Denna låten förklarar vad jag tycker/känner för dig just nu!


Filmkvällen idag

Ja vad ska man säga, eller var ska man börja?
Blev att jag hämtades av magda så körde vi och hyrde film och därefter raka vägen till Tiina.
Allt var mysigt med lite fika(de två åt)kaffe för min del och så när filmen startades så ja vad tror ni händer?
Tiina satt i full gång med datorn och snackade med en kille och magda satt och sms:ade med en kille stup i kvarten. Ja då kan nu ju tänka er hur jag mådde...Skit
Eller snarare ensam, jag vill ju också känna mig sådär glad igen och istället satt jag i hörnet av soffan och kramade en kudde..ha.ha så jävla kul det var då, lilla jag med en död mobil.
Men vafan ensam=stark eller??Vad anser ni?

Dagens elaka

Rumpaa....hahah
Surfade runt lite efter nått snyggt att köpa i klädväg(leopardmönstrad tröja önskas) så
hamnade jag bland byxor och leggins och så fick jag för mig att läsa vad andra kommenterar om vissa plagg.
Det hela slutade med att jag slog handen på pannan över en sjuk kommentar på ett par jeans.

2009-03-30 14:48:00 Beställde ett par vita, i strl 46 som jag normalt har men fick inte igen dom. Saknades några centimeter för att kunna knäppa dom. Men dom var jätte sköna och satt bra annars. Blir retur för min del och tar en större storlek.

Det roliga/sjuka är att...
1. Hur kan dom sitta bra om hon inte kunde knäppa dem?
2. Hur kunde de vara sköna om de ej satt bra???

Jag menar för att ett par byxor ska vara sköna och sitta bra så måste hon ju få på sig dem och kunna knäppa dem, och som fallet är nu så lär de vara lååångt ifrån att sitta bra.


Nu till julen

Nu när det snart är jul och allt så är ju risgrynsgröt ett måste, men det finns många olika sätt att göra den på och här är ett litet roligt klipp som visar ett sätt att fixa till grötenxD

Cold as ice

Nä veliga killar kan stanna hemma,ser hur många tjejer som helst som förtvivlat hänger sig kvar vid tanken på att killarna lämnat dem antingen över det ena eller över det andra.
Det är bara sååå synd att killar verkligen kan vara sånna...%#=9? Fast klart så kan tjejer också vara riktiga svin, undrar om svininfluens shittet gör så att man blir immun mot ALLA svin!
I alla fall så pratas det mycket om tex...
. Han är si och så
. Hur kunde han
. Varför gör han så
. Hur tänker han
Läste i  Cosmopolitan att den nya "Nästan ihop" relationen är populärt och att allt fler har eller haft en sån relation.
Fattar inte hur det ska funka med det, lär sluta med att någon blir sårad på det sättet.
Fick bara lust att skriva av mig lite, vet inte varför, det blev väl bara så.
Ni kanske fått ut något av det i allafall.


Dagens smurf


Spanade in lite priser på julgranar och en "vanlig" går numera på 160-180 kr och de med lite tjockare barr(aj) går på 300 kr!
SKANDAAAAL!!!
Men det som var värst var ju då att den vaanaliga granen kostade 180 kronor oavsätt om den var liten eller stor. De kunde ju ha halverat priset på den lilla tycker man ju.

Annars träffade jag Tiina en stund idag så drog vi enr till Magda en sväng, fyfan vad kallt det var ute, man var nästan som en frusen fiskpinne när man kom hem:/
Dagens mmmmm! var kladdkakan jag bakade:)
















God morgon

Idag är det kallt och trist ute:/
Lite senare bär det av till karlshamn där det är möte med andra tjejjourar och troligen blir det bara jag och becca som åker, för vi är de enda som bryr oss om vår jour.
Blir att vi antagligen tar den sena bussen hem så vi får se om vi kan dra till Lizzy eller cido så vi slipper sitta ute och vänta>,<
Annars är jag rätt seg, lyssnar på skid row och försöker peppa lite, men verkar inte bli bättre:/
Hösten/vintern är verkligen tragiskt fy feck för kyla...

Sen verkar helgen som kommer vara rätt lugn, har inga planer på fest eller så har jag ingen lust att festa bara för att de festerna man blir bjuden till verkar tråkiga.
Får se om jag ska hjälpa beccas mamma med att sätta slingor i håret...Hehe vetifan om jag är nått vidare bra på det, men jag får la göra mitt bästa.
Jag har både färgat andras ögonfransar/bryn och fixat deras naglas och färgat hår så jag är nog en liten manikyrist hehexD
Nu återstår bara att se om jag vågar klippa mig och sätta i blå slingor, fast det projektet får nog bli nästa år.

Puss                                                       




Har inte haft roligt på länge, men den här filmen var sjukt rolig!


The drink for naughty girls

Tänkte att man skulle vara lite fin till nyår och blanda lite snygga drinkar, och cosmopolitan är en drink jag kan tänka mig att ha med...





RSS 2.0